Milyen felülettel rendelkező karikagyűrűk a legnépszerűbbek?

Milyen felülettel rendelkező karikagyűrűk a legnépszerűbbek?

 

Amikor a jegyesek meglátják az óriási kínálatot jegygyűrűből vagy más néven karikagyűrűből, világossá válik, hogy felületüket tekintve többfélék is lehetnek. A klasszikus darabot onnan lehet felismerni, hogy fényesre polírozott, de a matt változatát is sokan választják, éppen azért mert vannak akik a fényeset túl ódivatúnak találják.

 

Az aranyból készült jegygyűrűből a szálhúzott felületű is nagyon népszerű. Amellett, hogy modern, nagyon elegáns is. Nagyon gyakoriak mostanság a rusztikus megmunkálással készített darabok, melyek a legtartósabb karikagyűrűk közé tartoznak. Éppen azért mert a különféle sérülések kevésbé látszanak meg rajta. Szabálytalan felületének köszönhetően nagyon feltűnő, ezáltal izgalmas is, és ma már egyre gyakoribbak a barázdált, kalapált felületű jegygyűrűk is.

 

eljegyze_si_gyu_ru.jpeg

 

A karikagyűrűk többféle díszítéssel bírnak, rengeteg minta közül lehet válogatni. A finom ornamentikától a geometriai formákig terjed a termék paletta. A rusztikus darabok mellett mostanában ezek a legkeresettebbek. Nem ritka a különböző felületek és színek variálása (sárga,-fehér - és roséarany) ezzel látványos kontrasztokat és hatásokat érhetünk el. nagyon jó példa erre az amikor látunk egy hullámos vésett vonalat ami a jegygyűrűt elválasztja a fényes és selymesen matt felülettől.

 

Érdemes azonban figyelni arra, hogy a fényes felületű karikagyűrű idővel a karcok miatt mattá válhat, a matt viszont képes kifényesedni. A klasszikus darab sosem megy ki a divatból, mivel egy jegygyűrű egy életre szól, és ha jól belegondolunk, nincs olyan élet szituáció vagy öltözet, mely teljesen elütne a hagyományos jegygyűrűtől. ugyanakkor a merész, bevállalós jegyespárok, szeretnek kortárs darabok közül is válogatni, ezek a dekadens, elegáns, ugyanakkor visszafogott formavilágot és felületet képviselő darabok.

 

Némelyikben a rafináltságot csak azon szemfülesek veszik észre, akik nagyon odafigyelnek a részletekre. Vannak olyan darabok is, melyek a jellegzetes megmunkálásuk miatt hívják fel magukra a figyelmet. Sokan viszont a minél egyedibb, karakteresebb, ezáltal személyes darabokat keresik. Ő nekik ajánlhatóak azok a jegygyűrűk melyeknél a felület és az egyéb apró részletek variálhatóak.

Címkék: karikagyűrű