A legjobb megközelítés marketing tanácsadás videomegoldás az Ön vállalkozása számára

A legjobb megközelítés marketing tanácsadás videomegoldás az Ön vállalkozása számára


Próbáltál-e már marketing tanácsadás videomegjelenítést használni és nem működött? Talán újságíróként vagyunk a marketing tanácsadás video marketingben. Bármi legyen is az esete, mindent meg kell tanulnia, amire rá tud dolgozni. Folytassa a munkát, így tanácsokat talál, amelyek segítenek abban, hogy marketing tanácsadással kezdjenek marketingmarketing célokat.

A videó lejátszása alapvető szerepet játszik a sikerében. Nem mindig a legjobb technikai videokamera, hogy videót készítsenek. Az emberek jól nézik a videókat, ha megfelelő információkkal rendelkeznek, amelyek fontosak és fontosak az életükhöz.

Győződjön meg róla, hogy optimalizálja a videókat. Győződjön meg róla, hogy tartalmaz minden célzott kulcsszót is. Könnyű és fontos az elérhetőségi adatok felvétele, hogy megkönnyítsék az ügyfelek életét.

Ne feledje, hogy a videotartalom elkészítése csak a fele. Önnek is felelősnek kell lennie a videók reklámozásáért. Ha hatékonyan tudja értékesíteni a videódat, akkor sok más nézőt kapsz, mint másképp. Lehet, hogy a legcsodálatosabb videó az interneten, de az embereknek tudniuk kell, hol találják meg.

marketingtanacsadas.jpg

A videó tartalmak létrehozásának hatékony módja másokkal való együttműködés. Nem feltétlenül kell bevonni a kollégákat, mivel úgy dönthet, hogy barátok, ezért nem kell ragaszkodnia a munkatársaihoz, ha nem akarja.

Nem feltétlenül kell egy vagyont költeni ahhoz, hogy kiváló minőségű videót hozzon létre. Nem feltétlenül van szükség szakmai felszerelésre; csak tartsa a fókuszt és az egyensúlyt a lövéseknél. Nem is kell szokatlan szkript vagy túlzott bizalom. Csak légy önmagad és beszélj a videokamerában. Lehet, hogy nem kell ezt tennie. Akkor is használhat képeket vagy PowerPoint diákat, ha nem szeretne megjelenni a videóban.

Tartsa szem előtt a YouTube-ot a fejében. Indítsa el az összes marketing erőfeszítést ezen a webhelyen. Ingyenes videókat fogadhat el valahol. Ez is egyike a harmadik leglátogatottabb weboldalnak.

Ha videód célja a terméknek az egyes megtekintő személyek felé történő elmozdítása, csatoljon hozzá egy működő linket. Ez a kapcsolat ideális esetben a tényleges videolejátszóban található. Ha így teszel, akkor is megtartja a kapcsolatot a videóval, ha beágyazott.

Használjon állandó hangzást minden egyes videódban. A videókkal kapcsolatos furcsa videók olyan jól működnek, mint egy hagyományos "hogyan kell". Gondold végig, hogy pontosan mit döntesz, hogy milyen módon szeretne eljutni a videóidhoz.

Ez jobban ismert, mint a "cselekvésre való felhívás" az online marketing nyelvben. Ha van egy hírlevél, és azt szeretné, hogy az emberek megkaphassák, helyezzen el egy linket egy hírlevélre feliratkozási oldalra a videó leírásában, és említse meg hírlevelét a videóban.

A videóelemzés rendkívül fontos. Láthatja, hogy hány különböző dolog van a rendelkezésre álló statisztikákban. Ezt az adatot felhasználhatja.

Ne mindent csinálj magaddal. Nehéz lehet érdekes szögeket és ötleteket létrehozni a jelenlegi marketing tanácsadás video marketing kampányhoz. Csináld ezt rendszeresen, így folyamatosan nagyszerű tartalmakat találsz.

Miután összegyűjtöttünk fontos adatokat az első videóról, kezdjük többet.

Nem lehet csak dobni egy videót a YouTube-ra, és elvárja, hogy önmagában vírusos legyen. A szociális médiával és az e-mail marketinggel olyan mértékben kell elősegíteni, amennyit csak tudsz. Az emberek nem láthatják, ha nem tudják, hogy ott van.

Meg kell találnod, hogy a videód élvezi-e a kívánt eredményeket. Megtekintheti a videókat, és kitalálhatja, mennyire értékes a videó az ügyfeleinek csak találgatással. Nézd meg, hogy hány nézetet kapsz, és mennyi videódat nézel meg, és nézd meg, hogy melyik kap többet, és próbálja kitalálni, miért.

Ne jelenjenek meg olyan videók, mint a hirdetések. A közönség figyelmen kívül hagyja a figyelmet, ha csak valamit eladni akar.

Indítsa el a videó üzenetet személyes üdvözléssel, hogy ügyfelei kényelmesebbé váljanak. Mondja meg az embereket magáról, és mi a te dolgod, mielőtt bármilyen tartalmat megosztana.

A hanglejátszások nagyszerűek lehetnek, ha túl félénk vagy, hogy személyesen jelenjenek meg. Félhet, hogy elhalasztotta az első videót, mert fél a kamerától. Csak meg szeretné mutatni a termékeit, és hangot adni. Csak jegyezd fel, amit mondasz, majd összerakja a videóidat.

A podcastok kevéssé használják a marketing tanácsadás videós marketinget. Ez más marketing lehetõséget biztosít, és díjat számít fel a leghatékonyabb interjúk vagy demók útján. Egy dolog, amit tennie kell, hogy alacsony a díj.

Ne ossza meg a videókat olyan helyeken, mint a YouTube. Használnia kell a YouTube-ot, de közzé kell tennie olyan videókat is, amelyeken a potenciális ügyfelek valószínűleg feltöltődnek. A felmérések segítségével többet tudhat meg ügyfeleiről, és mely webhelyeken szeretne nézni videókat.

Bár a hasznos információs videók hosszabbak lehetnek, a legtöbb videó nem lehet 30 másodpercnél hosszabb. Az emberek rövid figyelmet fordítanak, így 30 másodperc alatt felkeltik a figyelmüket, és az üzenet átvétele az Ön számára a legmegfelelőbb, hogy biztosítsák a teljes megtekintést.

nagyon hasznos egy ismerősének egy videokészítő számára. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy az emberek hétről hétre visszatérjenek, hogy megnézzék, milyen új tartalom. Összevonhatod a videóidat, miután mindegyiket elkészítetted.

Kerülje az "automatikus játék" videókat a webhelyén. Győződjön meg róla, hogy az ügyfelek maguk választhatják magukról a videót. Lehet, hogy meglátogatja webhelyét egy olyan helyen, ahol hirtelen, vagy csak nem akarnak. Engedje meg, hogy nézzék meg a videókat, ha kívánják.

Jól tudnod kell, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy elinduljon. Ha bízik benne, próbáljon marketing tanácsadással foglalkozni a videomegjelenítéssel, hogy több ügyféllel reklámozza vállalkozását. Próbálja ki ma!